Hoewel er veel boekdrukkerijen zijn, zijn er maar weinig bedrijven die gespecialiseerd zijn in hun werk. Als je een schrijver of uitgever bent, kan het moeilijk zijn om een ​​boekdrukkerij te kiezen, omdat je bij het nemen van deze beslissing met veel belangrijke dingen rekening moet houden. Om dit proces soepel en effectiever te laten verlopen, volgen hier enkele tips voor jo:

Kosten van afdrukken:

De kosten zijn een belangrijke factor bij het afdrukken van een boek. Het is zelfs nog belangrijker als je een uitgever in eigen beheer bent of jouw eerste boek publiceert. Je moet dus de prijzen van beschikbare prijzen vergelijken. Eén ding om in gedachten te houden: de goedkopere optie betekent niet dat deze het beste bij jou past, zelfs als je een beperkt budget heeft. Er zijn een paar andere dingen waarmee je rekening moet houden. Zijn er verborgen kosten? Levering en verzending wordt meestal over het hoofd gezien. Je moet weten hoeveel ze moeten leveren. Als je over deze stukjes informatie beschikt, kan je beslissen op basis van het grotere geheel en op basis van jouw behoeften.

Kwaliteit van de bedrukking:

Als je prijzen overweegt, kan je kwaliteit niet als vanzelfsprekend beschouwen. Het kan het succes van jouw boek verpesten. Bekijk hun apparatuur en afdrukken om een ​​idee te krijgen. Als je ze vraagt ​​om hun uitrusting te laten zien, zullen ze het je laten zien. Er zijn verschillende soorten digitaal printers. Je kan ze controleren en beslissen welke het beste voor jou is.

Houd rekening met hun reputatie:

Reputatie voor een bedrijf is super belangrijk. Dus, kun je erachter komen hoe hun reputatie is? Hoe behandelen ze hun klant? Zijn ze nuttig? Zijn ze betrouwbaar? Het is het beste als je deze antwoorden te weten komt voordat je een belangrijke beslissing neemt. Houdt er rekening mee dat als hun klantenservice niet goed is, je een slechte ervaring zult hebben.

Ervaring:

Als je een ervaren bedrijf vindt, zal het veel gemakkelijker gaan. Een ervaren en deskundig bedrijf zal het proces spontaner maken omdat ze het duidelijk begrijpen.