Een AED aanschaffen is een van de eenvoudigste zaken die iemand ooit heeft gedaan. Even surfen en het gebruik van creditcardgegevens is voldoende om een ​​AED aan te schaffen. Het duurt twee tot vier werkdagen om de levering te ontvangen nadat je deze hebt besteld.

Kenmerken van een AED

AED’s zijn eenvoudig, betrouwbaar en sommige zijn waterbestendig. Er zijn twee soorten AED. Een daarvan is halfautomatisch en de andere is volledig automatisch. Halfautomatische defibrillatoren geven één schok af als de operator op de knop voor schoktoediening drukt. Aan de andere kant geven volledig automatische defibrillatoren een schok als ze een schokbaar hartritme detecteren.

Vereisten voor het hebben van een AED

Als iemand een AED wil, moet hij overleggen met de medisch directeur van de afdeling. Een herziening van de toepasselijke lokale en nationale wetgeving voor het hebben van een AED is belangrijk. Lokale AED vereist up-to-date informatie over correct AED-onderhoud. Enkele belangrijke informatie over AED-inspecties, goede trainingsrecords, verlopen datums, enz. Om een ​​AED te kopen, moet je een recept aanschaffen. De FDA keurt de verkoop van AED onder bepaalde richtlijnen goed.

De prijsklasse van AED’s

Als je overweegt een AED aan te schaffen, moet je aan meer denken dan aan de aankoopkosten. Een AED kost $ 1000 tot $ 2500. Bij de initiële kosten moet je rekening houden met enkele accessoires zoals batterijen en defibrillatie-elektroden. Je zal de defibrillatie-elektroden elke twee tot drie jaar moeten vervangen, en hetzelfde geldt voor batterijen. Sommige organisaties verlenen geld om AED’s te kopen. Je zult jezelf op de hoogte moeten houden van lokale organisaties en maatschappelijke organisaties. Je kan de burgers en belanghebbenden laten weten dat je een AED heeft aangeschaft. Je kan ook een persconferentie organiseren met de betrokken gemeenschap. Er zijn talloze dingen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van AED’s. Doe geen stap achteruit voor onderzoek, want het is belangrijk om bij veel modellen te overwegen wat je moet kopen. De aanschaf van een AED zal hard werken zijn voor je afdeling, maar het zal de mensen ten goede dienen.