Door zelf een T-shirt te bedrukken, kun je een origineel kledingstuk maken. Daar kun je goed mee voor de dag komen. Het is ook een mooi cadeau voor een bijzondere gelegenheid. Er is echter naast textiel bedrukken nog veel meer mogelijk.

Je kunt niet alleen kleding bedrukken maar bijvoorbeeld ook hoesjes voor kussens, mondkapjes en tassen. Textiel kan worden bedrukt met iedere gewenste print. Een bestaande print of een print die jezelf hebt ontworpen. Ook een print op maat behoort tot de mogelijkheden.

Mondkapjes

Mondkapjes saai? Je kunt ze laten bedrukken. Dan draag je er straks eentje die niemand heeft. Met een origineel exemplaar maak je zeker indruk. Je kunt ze laten maken voor jezelf, voor een relatiegeschenk of om verder te verkopen.

Mok bedrukken

Een mok kan ook worden bedrukt met een print naar wens. Kies een leuke uit en bedenk iets grappigs. De mok kan, om deze te personaliseren, worden voorzien van een eigen foto. Een mok laten bedrukken kan al vanaf 8,45 euro. Maak een mooi cadeau dat je in geen enkele winkel vindt. Daarmee kan je iemand zeker verrassen.

Glas etsen

Hetzelfde geldt voor glas etsen. Je kunt bijvoorbeeld een set wijnglazen met daarop de namen van een bruidspaar en de trouwdatum cadeau doen op een bruiloft. Voor een jubileum is zo'n set glazen ook een mooie gift. Of schenk een versierd glas aan je geliefde. Limonadeglazen met naam voor alle leden van het gezin vallen zeker in de smaak.

Graveer eens een leuke of inspirerende tekst of een mooie print in een kleine of grote spiegel. Glas etsen op een spiegel is verrassend mooi en geeft de spiegel een chique uitstraling. Er is van alles mogelijk met deze techniek alleen niet in kleur. Dus je kan geen foto of een print met meerdere kleuren gebruiken. Ga je voor full colour dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een T-shirt, kussenhoesje, mondkapje of een mok.