Het wassen en poetsen van je auto met poetsmiddelen auto geeft je een fris en aangenaam gevoel. Voor het behoud van de levensduur van de verf is deze procedure eveneens van essentieel belang.
Een auto die niet regelmatig wordt gewassen en onderhouden, is dus kwetsbaarder voor verbleking, barsten en andere vormen van schade. Bij een auto-ongeluk ben je eventuele schade altijd een stap voor, dankzij het feit dat je verzekerd bent. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of ons te bezoeken, zodat onze professionals je kunnen adviseren!

Geen krassen meer!

De meest voorkomende lakschadeproblemen zijn krassen en steentjes die in de lak van je voertuig terechtkomen. Dit probleem wordt meestal veroorzaakt doordat losse steentjes krassen maken op je verflaag.
Er zijn producten die je kunnen helpen om deze irritante problemen in zeer korte tijd te elimineren. Je kunt de kras bijvoorbeeld verbergen met verschillende soorten overtrek- en retoucheerstiften of je kunt een dun laagje verf rond de kras aanbrengen om hem onzichtbaar te maken.
Door een laag plastic of glas aan te brengen, worden de onregelmatigheden van je auto bedekt, krijgt hij een extra beschermingslaag en gaat hij nog meer glanzen!

Ook geschikt voor het interieur

Met de ruime keuze die bij Polish beschikbaar is, kan je alle soorten carrosserie vinden, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van je voertuig. Het is net zo belangrijk om het interieur van je auto te verzorgen, omdat dit ook de levensduur maximaliseert.
Bovendien maakt een schone auto je gelukkiger en houdt het ziektekiemen weg. Kortom, met de kennis van de Poolse vakman kan je je auto weer laten glimmen!