Hoewel het jarenlang uit het veld van alternatieve therapieën is gedegradeerd, wint het gebruik van hypnose om de gezondheid te verbeteren tegenwoordig erkenning, vooral door patiënten die worden behandeld door een hypnose coach Etten leur. En zo is de hypnotherapie zo vooruitgegaan dat het zelfs als een van de eerste methoden van psychologische analyse wordt beschouwd.

Maar buiten de geest, maakt hypnose het mogelijk om op het fysieke aspect van mensen in te werken, waardoor zeer gunstige veranderingen in veel pathologische aandoeningen mogelijk worden en belangrijke gezondheidsvoordelen worden geboden.

Wat is hypnose?

Hoewel velen van ons het associëren met slapen, is hypnose een toestand waarin onze concentratie zo wordt verfijnd dat elke prikkel die in een bepaalde richting wordt gegeven, snel en veilig door onze geest en ons lichaam wordt opgevangen. Dit maakt het opdoen van nieuwe kennis, het veranderen van gewoontes, emoties en zelfs denken mogelijk met behulp van een coach Etten leur.

En in tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, is het zeer zeldzaam dat het bewustzijn verloren gaat tijdens de staat van hypnose. Patiënten die met hypnose Etten-Leur worden behandeld, zijn zich bewust van wat er gebeurt door hun staat van volheid en ontspanning, doordat ze uit de trance kunnen komen als op een bepaald moment in de behandeling wordt geprobeerd een idee of handeling over te brengen die botst met hun principes of waarden.

Gezondheidsvoordelen van hypnotherapie

Hypnose Etten-Leur stimuleert door psychologische behandeling positieve veranderingen bij mensen die hen in staat stellen hun gezondheids-, emotionele of gedragsproblemen te overwinnen door het vermogen tot zelfgenezing dat mensen hebben.

Met Hypnose Etten-Leur is het mogelijk om het individuele potentieel van elke persoon te bereiken en binnen zijn mogelijkheden te stimuleren om de meest uiteenlopende problemen op te lossen. Deze kunnen variëren van gewoonten zoals roken tot ziekten zoals prikkelbare darmsyndroom, artritis of sommige symptomen van kanker. Ook is het een mogelijke behandeling voor stress, slaapproblemen, huidaandoeningen, hoofdpijn, algemene pijn, verslavingen, fobieën of paniek.

Kan hypnotherapie op iedereen worden toegepast?

Hoewel deze hypnose Etten-Leur compatibel is met de meeste individuen, zijn er inderdaad mensen die onmogelijk te hypnotiseren zijn. Kinderen en individuen met een open en meer liberale geest zijn het meest vatbaar voor behandeling met hypnotherapie.